روز شنبه مورخ ۲۱ حوت سال ۱۴۰۰ ششمین دور فارغین پوهنحی اقتصاد موسسه تحصیلات عالی خصوصی ترکستان فراغت شان را جشن گرفتند.محفلی که به همین مناسبت در هوتل آریانا شهر مزارشریف با حضورداشت هیآت محترم رهبری، اعضای کادر علمی و پرسونل اداری مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، مهمانان ویژه، روسای نهاد های تحصیلی خصوصی و والدین محترم دانش‌آموختگان عزیز، برگزار گردیده بود در ابتدا بعد از تلاوت قرآن کریم، پیام محترم انجینر دوست محمد پیکان، دبیرکل و صاحب امتیاز موسسه تحصیلات عالی ترکستان به شکل آنلاین پخش گردیده و محترم انجینر دوست محمد پیکان ضمن صحبت های همه جانبه شان فراغت ششمین دور دانش آموختگان دانشکده اقتصاد را تبریک عرض نمودند. بعداًمحترم دکتر عبدالهادی قادری، رئیس عمومی موسسه، محترم پوهاند میر محمد ظاهر حیدری رئیس دانشگاه خصوصی آریا (مهمان ویژه) محترم سنایی شنوا، رئیس دانشکدۀ اقتصاد. بالترتیب، ضمن مبارک‌باد گویی فراغت دانش‌آموختگان برای خود و خانواده‌های محترم شان، بر محور مسؤولیت دانش‌آموختگان جهت خدمتگزاری متعهدانه در جامعه و ادامۀ هدفمندانۀ مقاطع بالای تحصیلی، ایراد سخن نموده، دانش‌آموختگان عزیز را در راستای اعتلای تحقیق و پژوهش علمی در کشور، تشویق و ترغیب نمودند.همچنان، محترم اسدالله اکبری به ‌نمایندگی ازفارغ‌التحصیلان ایراد سخن نموده، از هیآت رهبری، اعضای کادر علمی و پرسونل اداری مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، به‌پاس ارائه‌ی خدمات تحصیلی خوب برای نسل جوان در فضای مناسب، قدردانی و سپاسگزاری نمودند.در ادامه‌، برای هیات رهبری و اعضای کادر علمی دانشکده‌ اقتصاد موسسه تحصیلات عالی ترکستان از سوی دانش‌آموختگان جهت پاسگزاری زحمات شان، لوح سپاس اهدا گردید.در نهایت، جشن دانش‌آموختگی با اهدای تهنیت‌نامه برای دانش‌آموختگان از سوی هیآت رهبری مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، و قطع سوگند دانش‌آموختگی، اختتام یافت.شایان ذکر می‌باشد که مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، دراین دور نیز به‌تعداد ۶۵ تن از جوانان را آراسته با دانش مدرن عملی و نظری به رشته‌های مالی و بانکی و اقتصاد ملی درجامعه‌‌ی علمی کشور تقدیم نمود.ترکستان نام درخشنده بر فراز قله های دانش.

دانشکده اقتصاد

دانشکده اقتصاد1