معرفی مشاور اکادمیک ورئیس پوهنحی حقوق وعلوم سیاسی پوهنتون ترکستان

مشاور اکادمیک ورئیس پوهنحی حقوق وعلوم سیاسی پوهنتون ترکستان معرفی گردید؛
محترم انجنیردوست محمد پیکان موسس پوهنتون ترکستان و شفاخانه معالجوی افغان اوزبیک، محترم علی احمد نوری را رسما در بست ریاست پوهنحی حقوق وعلوم سیاسی و مشاور اکادمیک پوهنتون با حضورداشت هیئت رهبری معرفی نمود.
محترم علی احمد نوری از جمله دانشمندان ونخبه های ولایت بلخ میباشد که قبلا بست های معاونیت علمی و ریاست پوهنتون رهنورد را در کار نامه خود دارد.
ضمن عرض تبریکی به جناب محترم علی احمد نوری ، معتقدیم که با تجربه، تخصص و تعهد خود، باعث بهبود و پیشرفت چشمگیر در فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و اداری پوهنتون خواهند شد.
پوهنتون ترکستان با توانایی‌ها و منابع خود، در تلاش است تا از طریق تحقیقات، آموزش و پرورش زمینه تحصیلات بهتر و با کیفیت را برای جوانان کشور فراهم نموده تا با تقدیم نیروی متعهد و متخصص در جامعه، به توسعه و ثبات در افغانستان کمک نموده باشد.