آزمون کانکور متفرقۀ سمستر بهاری سال ۱۴۰۱ مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان با اشتراک صدها تن از داوطلبان موفقانه برگزارشد

آزمون کانکور متفرقۀ سمستر بهاری سال ۱۴۰۱ مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان مؤرخ ۱۹ حمل سال ۱۴۰۱ آزمون متفرقۀ سمستر بهاری مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان با اشتراک صدها تن از داوطلبان در دانشکده های سه گانه (طب معالجوی، حقوق و علوم سیاسی و اقتصاد) این مؤسسه با موفقیت پشت سر گذاشته شد.این آزمون تحت نظر هیئتی که از سوی دانشگاه بلخ و دیگر نهاد های مربوطه تعیین گردیده بود نظارت گردید.برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط استاد محترم حیات الله باختری آغاز یافت. سپس محترم نورمحمد کمال معاون علمی موسسه ضمن خوش آمدید گویی به مهمانان و متقاضیان کانکور مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان، ابراز قدردانی و سپاس از زحمات مسئولین و با آرزوی موفقیت به داوطلبان آزمون کانکور درب سخن را بستند. متعاقباً محترم پوهنوال محمد یاسین فلاح نماینده با صلاحیت دانشگاه بلخ به ایراد سخن پرداخته و در مورد روند آزمون رقابتی کانکور صحبت مفصل ارایه نموده و جوانان کشور را به فراگیری علم و دانش تشویق نمود. استاد مژده نوری نیز به نمایندگی از اساتید این مؤسسه پیرامون این آزمون رقابتی گفتنی های خویش را به اشتراک گذاشتند. در اخیر با باز نمودن درب صندوق سوالات توسط هیئت مسئول و توزیع پارچه ها میان متقاضیان کانکور این آزمون سرنوشت ساز خاتمه یافت.