همایش گرامیداشت از ۷ اپریل روز جهانی صحت در مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان برگزار شد

گرامیداشت از ۷ اپریل روز جهانی صحت در مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان۷ اپریل مصادف است با روز جهانی صحت. این روز بعد از اولین جلسات سازمان جهانی صحت در ژنو به این نام مسمی شد. پس از آن همه ساله سازمان صحی جهان برای معطوف سازی توجه جهانیان به امراض حاد مختلف، دست به نشر شعار های میزند و در کنار دیگر کمپین های سازمان صحی جهان بدان میپردازد. این شعار ها به هدف آگهی و انسجام جهانی برای مبارزه با امراض پخش و نشر می گردند. مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان منحیث یک نهاد علمی که در بخش دانشکده طب معالجوی فعالیت دارد، مصمم بر آن شد تا با برگزاری محفلی روز جهانی صحت را گرامی بدارد.به همین منظور محفل با شکوهی از سوی این مؤسسه برگزار گردید؛ که در آن علاوه بر هیئت رهبری، اساتید، کارمندان و دانشجویان مؤسسه، نمایندۀ سازمان صحی جهان (WHO) نیز حضور بهم رسانیدند. طبق معمول برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط استاد محترم هدایت الله باختری آغاز گردید. در ادامه، محترم نورمحمد کمال معاون علمی مؤسسه در مورد تاریخچه و وظیفۀ ملت ها درین خصوص، صحبت های همه جانبۀ خویش را ایراد نمود. متعاقباً محترم داکتر احمد شکیب کریمی رئیس دانشکده طب این مؤسسه به ایراد سخن پرداخته و پیرامون اهمیت صحت و سلامتی و یاد بود از این روز صحبت نمود. هدیه انوری، دانشجوی دانشکده طب مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان با خوانش مقالۀ مرتبط به موضوع از میان دانشجویان نیز در برنامه سهم فعال داشت. شعار های ده سال اخیر سازمان صحی جهان توسط محترم داکتر خلیل الله عمری به تشریح گرفته شده و پیرامون جلوگیری از مصاب شدن به امراض مختلف راهکار های مؤثر پیشنهاد گردید. در پایان، برنامه با سخنان نماینده سازمان صحی جهان محترم داکتر طاهره عالمی و اهدای تقدیرنامه به کارکنان بخش تنظیف مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان، به پاس خدمات و زحمات شبانه روزی شان و قرائت دعایه خیر خاتمه یافت.