از دانشجویان ممتار مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان تقدیر کرد

از دانشجویان ممتار مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان تقدیر به عمل آمد.دانشجویان در تمامی جوامع بشری از مهمترین و تأثیرگذار ترین قشر آن بشمار می‌روند، دانشجویانی که بزرگترین سرمایه های یک ملت اند. میزان توسعه ای یک ملت و کشور را میتوان از میزان اشتراک و علاقمندانی شهروندان اش در بخش آموزش و تحصیلات عالی تخمین زد. دانشجویان معیار های والای یک ملت بوده و حقوق زیادی بر اساتید و پیش کسوتان راه علم و معرفت دارند که از آنجمله یکی هم تشویق و تحسین کارکرد های نیکو و شایستۀ شان است. به همین اساس همایشی در مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان جهت ارج گزاری به زحمات دانشجویان ممتاز و تشویق آنان برگزار گردید.برنامه با تلاوت آیات وحی توسط یکی از محصلین آغاز شد. در ادامه معاون علمی مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان محترم نور محمد «کمال» با عرض خوش آمدید گویی و تشویق دانشجویان ممتاز، در ادامه پیرامون جایگاه علم و عالم در اسلام و جایگاه آنانی که در راه رسیدن به اهداف شان سعی می‌ورزند و از هیچ تلاشی دست بر نمی‌دارند سخنان مفید و ارزشمندی را ارایه نمودند. در ضمن با خطاب به سایر دانشجویان، آنان را در فراگیری بهتر و بیشتر علم و دانش تشویق نمودند، تا با الگو گرفتن از دانشجویان ممتاز به پیشبرد بهتر امور تحصیلی خویش اهتمام ورزند. در پایان برنامه به دانشجویان ممتاز دانشکده های حقوق و علوم سیاسی و اقتصاد تحسین نامه اهدأ گردید. همچنان جریدۀ که برای معرفی دانشجویان ممتاز در صحن مؤسسه در نظر گرفته شده بود با قطع نوار از سوی هیئت رهبری، اساتید و دانشجویان افتتاح گردیده و در آخر با قرأت دعاییه خیر برنامه اختتام یافت.