جشن ششمین دور فارغین دانشکده حقوق و علوم سیاسی طی محفل با شکوه در هوتل آریانا شهر مزارشریف با صفا و صمیمیت برگزار شد

روز دوشنبه مورخ ۲۳ حوت سال ۱۴۰۰ ششمین دور فارغین دانشکده حقوق و علوم سیاسی جشن فراغت شان را طی محفل با شکوه در هوتل آریانا شهر مزارشریف با صفا و صمیمیت برگزار نمودند.محفل با حضورداشت هیآت محترم رهبری، اعضای کادر علمی و پرسونل اداری مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، مهمانان ویژه و والدین محترم دانش‌آموختگان عزیز، برگزار گردیده و در ابتدا بعد از تلاوت قرآن کریم، پیام محترم انجنیر دوست محمد پیکان، دبیرکل و صاحب امتیاز موسسه تحصیلات عالی ترکستان به شکل آنلاین پخش گردید، و محترم انجنیر دوست محمد پیکان ضمن صحبت های همه جانبه شان فراغت ششمین دور دانش آموختگان دانشکده حقوق و علوم سیاسی را تبریک عرض نمودند. بعداًمحترم دکتر عبدالهادی قادری، رئیس عمومی موسسه، محترم نور محمد کمال معاون امور محصلان، محترم استاد شاه محمود لاهوتی، رئیس دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی بالترتیب صحبت نموده و ضمن مبارک‌باد گویی فراغت دانش‌آموختگان برای خود و خانواده‌های محترم شان، دانش‌آموختگان عزیز را در راستای اعتلای تحقیق و پژوهش علمی در کشور، تشویق و ترغیب نمودند.همچنان، محترم محمد احسان سلیمی به ‌نمایندگی ازفارغ‌التحصیلان ایراد سخن نموده، از هیآت رهبری، اعضای کادر علمی و پرسونل اداری مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، به‌پاس ارائه‌ی خدمات تحصیلی خوب برای نسل جوان در فضای مناسب، قدردانی و سپاسگزاری نمودند.در ادامه‌، برای هیات رهبری موسسه و اعضای کادر علمی دانشکده‌ حقوق و علوم سیاسی از سوی دانش‌آموختگان جهت پاسگزاری زحمات شان، لوح سپاس اهدا گردید.در نهایت، جشن دانش‌آموختگی با اهدای تهنیت‌نامه برای دانش‌آموختگان از سوی هیآت رهبری مؤسسۀ تحصیلات عالی ترکستان، و قطع سوگند دانش‌آموختگی، اختتام یافت.شایان ذکر می‌باشد که دانشکده حقوق و علوم سیاسی این موسسه دراین دور نیز به‌تعداد ۱۲۵ تن از جوانان را در دو دیپارتمنت قضا و ثارنوالی و اداری و دیپلوماسی درجامعه‌‌ی علمی کشور تقدیم نمود.ترکستان نام درخشنده بر فراز قله های دانش.