استاد امان الله شریفی

معرفی استاد امان الله شریفی

استاد امان الله (شریفی) فرزند اسدالله ولدیت محمد شریف به تاریخ ۱۰/ ۵/ ۱۳۶۸ ه ش در یک خانواده متدین و علم دوست در قریه بلوچ بالای ولسوالی زارع ولایت بلخ، چشم به جهان کشوده است. او تعلیمات ابتدائیه خویش را در مدارس دینی خصوصی گزرانده و در سال ۱۳۸۵ صنف نهم دارالعلوم عالی اسدیه بلخ را امتحان سویه داده شامل صنف دهم این دارالعلوم گردیده است. موصوف در سال ۱۳۸۸ به درجه اعلی از صنف دوازدهم دارالعلوم فوق فارغ گردیده است. همچنان وی در سال ۱۳۸۹ نیز با سپری امتحان ورودی شامل صنف سیزدهم دارالعلوم عالی اسدیه گردیده و در سال ۱۳۹۱ از صنف چهاردهم این دارالعلوم به درجه اعلی فارغ شده است. او در اخیر سال ۱۳۹۱ در امتحان رقابت آزاد معلمین ریاست معارف و لایت بلخ اشتراک و باکسب ۸۲ نمره به تاریخ ۱۵/۱/۱۳۹۲ به عنوان معلم رسمی مکتب میرسید هاشم جان ولسوالی زارع تقرر و الی تاریخ ۲۰/۱/ ۱۳۹۴ به عنوان معلم رسمی در مکتب یاد شده ایفای و ظیفه نموده است. آقای شریفی بنابر علاقه خاص که به ادامه تحصیل داشت به تاریخ ۱۵/۱۱/۱۳۹۴ در آزمونی که از سوی دانشگاه بین المللی المصطفی واحد کابل برگزار شده بود اشتراک و با اخذ نمره قبولی در این داشگاه جذب گردید. وی دوره لیسانس خویش را در دانشکده حقوق با گرایش (معارف اسلامی و حقوق) دانشگاه بین المللی المصطفی واحد گرگان ایران از اول سال ۱۳۹۴ الی ۱۵/۴ ۱۳۹۷ به درجه اعلی به پایه اکمال رساند و در همین سال به کانکور خزانی ایران اشتراک و بار دیگر در دانشکده حقوق با گرایش رشته (حقوق خصوصی) دانشگاه بین المللی المصطفی واحد گرگان ایران موفق شد. او از تاریخ ۱۵/۶/۱۳۹۷ الی تاریخ۱۵/۶/۱۳۹۹ دوره تحصیلی ماستری خویش را سپری و به درجه اعلی فارغ گردید. ایشان پس از ختم دوره تحصیل، مدرک تحصیلی(سندفراغت) خویش را اخذ و مورد تایید وزارت تحصیلات عالی افغانستان قرارداده ا ست. همچنان او نسبت علاقه خاص که در امر تدریس داشت پس از سپری سیمنار علمی در موسسه تحصیلات عالی خصوصی ترکستان به صفت کدر علمی دایمی در پوهنحی حقوق و علوم سیاسی این موسسه جذب و پس از مدتی باتوجه به نیاز سنجی موسسه به صفت آمر دیپارتمنت قضاء و حارنوالی تعیین شد که اینک افتخار خدمت گزاری در این موسسه را دارد.