معرفی استاد شاه محمود

استاد شاه محمود متخلص به «لاهوتی» فرزند محمد نعیم در سال ۱۳۷۴هـش در روستای تگاب شهرستان کشنده استان بلخ در خانواده متدین و متخلق به اخلاق حسنه تولد و چشم به جهان گشود، دروس ابتدایی را نزد اساتید آن محل آموخت و بعد جهت علاقه مندی بیشتر نسبت به علوم دینی در سال ۱۳۸۶ هـش وارد مدرسه گردید و از نزد اساتید حاذق کسب علم و معرفت نمود و در جوزای ۱۳۹۳هـش در آزمون تثبیت سویه‌ی علماء در وزارت معارف کشور اشتراک نمود پس از موفقیت در آزمون، از سوی آن وزارت رسما فارغ صنف دوازده شناخته شد و در سال ۱۳۹۵هـش بابت بهره گیری دانش نوین وارد موسسه تحصیلات عالی خصوصی ترکستان گردید پس از سپری نمودن موفقانه‌ی آزمون ورودی، در دانشکده حقوق و علوم سیاسی جذب و در جنب آن به مطالعات علوم اسلامی نیز پرداخت. موصوف در سال ۱۳۹۸ هـش از رشته قضاء و دادستانی فارغ التحصیل گردید و در سال ۱۳۹۹ هـش عضویت کادر علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی موسسه تحصیلات عالی فوق را کسب نمود و مدت یک سال ۱۳۹۹هـش -۱۴۰۰هـش به عنوان استاد دایمی تدریس کرد علاوه بر آن سمت معاونیت دانشکده را نیز به عهده داشت. همچنان وی در سال تحصیلی ۱۴۰۰ هـش به حیث رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی انتخاب شدکه اینک افتخار خدمت گزاری دراین موسسه را دارد.