مؤرخ 12/سرطان/1401 دانشکده طب معالجوی مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان طی محفلی از استادان خویش تقدیر به عمل آورد.

این محفل که با حضورداشت هیأت رهبری، استادن، کارمندان و محصلان در تالار کنفرانس های علمی دایر گردیده بود نخست با تلاوت چند آیت از کلام الهی آغاز و بعداً محترم دُکتر عبدالهادی قادری رئیس مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان، محترم نور محمد کمال معاون امور علمی و محترم داکتر احمد شکیب کریمی رئیس دانشکده طب معالجوی مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان هر یک بالنوبه صحبت نموده و از کارکرد ها، فعالیت ها و زحمات روزافزون استادان دانشکده طب معالجوی در امور تدریس اظهار سپاس و امتنان نمودند. و نیز محفل با تفویض تحسین نامه ها به استادان دانشکده مذکور از طرف هیأت رهبری، به پایان رسید.

قابل ذکر است در آینده نزدیک قرار است دانشکده طب معالجوی از محصلین ممتاز و زحمت کش خویش نیز طی محفلی با شکوه تقدیر به عمل آورد.

ترکستان نام درخشنده بر فراز قله های دانش