سمینار علمی تحت عنوان رشد فکری و معنوی جوانان در تالار کنفرانس علمی پوهنتون ترکستان برگزار گردید!

یوم چهار شنبه مؤرخ (۲۲/۹/۱۴۰۲) پوهنتون ترکستان با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ سمینار علمی را با حضور داشت هئیت رهبری، کارمندان، محصلین، رسانه ها، نهاد های تحصیلی موجود در ولایت بلخ با ارائه دوتن از استادان مجرب و توانا هریک محترم دکتر نصیر احمد مشفق و دکترعبد القیوم ترابی استاد دانشگاه ترکستان در تالار کنفرانس های علمی خود برگزار نمود.
برنامه با تلاوت قرآنکریم آغاز و پس از آن رئیس پوهنتون ترکستان محترم دکتر عبد الهادی قادری ضمن تشکری و قدر دانی از حاضرین برنامه، موضوع سمینار، غرض و هدف سمینار را همه جانبه به معرفی گرفتند، متعاقبا محترم مولوی ذبیح الله نورانی رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ چنین برنامه ها را مثبت و مؤثر معرفی کرده و وعده حمایت و همکاری را مبنی به برنامه های علمی، تربیتی و فرهنگی سپردند.
بعد از آن معاون محترم امور علمی پوهنتون ترکستان ضمن جمع بندی سمینار علمی، برنامه را مثبت و مؤثر ارزیابی نموده و از مؤسس این نهاد تحصیلی محترم انجنیر دوست محمد پیکان بابت حمایت همه جانبه برنامه های علمی این پوهنتون و همچنان از ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ جهت همکاری شان در برگزاری این برنامه ابراز تشکر و قدردانی نمودند.
در نتیجه سمینار علمی فوق توأم با پرسشها، پاسخ ها، ارائه پیشنهادات و دعا به خیر مردم افغانستان به پایان رسید.
ترکســــتان نام درخشــــنده بـر فــــــراز قلــه هـای دانــش.