مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان از فراغت هفتمین دور دانش آموختگان دانشکده اقتصاد این مؤسسه تجلیل به عمل آورد

به همین مناسبت محفل با شکوهی از سوی مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان برگزار گردید، که در آن اعضای هیئت امنای مؤسسه، معاون صاحب محترم مقام ولایت بلخ، آمر دعوت و ارشاد پوهنتون بلخ، آمر تضمین کیفیت پوهنتون بلخ، معاونین علمی و نمایندگان سایر موسسات و پوهنتون های دولتی و خصوصی ولایت بلخ، خانواده های دانش آموختگان و تعداد کثیری از بزرگان و محاسن سفیدان حضور بهم رسانیدند. برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط استاد محترم هدایت الله “باختری” آغاز یافت. سپس پیام تبریکیه محترم انجنیر صاحب دوست محمد “پیکان” صاحب امتیاز مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان به دست نشر سپرده شد. انجنیر صاحب محترم ضمن تبریکی فراغت، از تلاش های خانواده های عزیز، اساتید و دانش آموختگان ارجمند اظهار سپاس و قدردانی نموده و آنان را به تعقیب و رسیدن به مداراج والای علمی تشویق نمود؛ تا ازین طریق در پیشرفت کشور سهیم شده و مسئولیت ایمانی و وجدانی خویش را در قبال کشور ادا نمایند. در ادامه دکتر عبدالهادی “قادری” رئیس مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان به ایراد سخن پرداخته، ضمن خوش آمدید گویی مهمانان به پیشینۀ پربار مؤسسه تحصیلات عالی ترکستان اشاره نمود و خاطر نشان ساخت که این مؤسسه در جهت باروری نسل نو افغانستان کوشا بوده و خدمات تحصیلی ارزنده ی را ارائه خواهند نمود. محترم مولوی صاحب نورالهادی ابو ادریس معاون صاحب محترم مقام ولایت بلخ نیز به نوبۀ خویش صحبت نموده و با توجه به جایگاه عالم و استناد به آیه «قُل هَل یَستَوِی الَّذِینَ یَعلَمُونَ وَالَّذِینَ لَایَعلَمُونَ○» سخنان پربار و همه جانبۀ را ایراد نمودند. در اخیر محفل با قرائت دعایه خیر خاتمه یافت.